Информирајте се за младински можности!

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Работно време

Понеделник - Петок           09.00 до 16.30

ИНФО СЕГА новости

НА КАФЕ СО УСПЕШНИ МЛАДИ

НА КАФЕ СО УСПЕШНИ МЛАДИ

На 7ми ноември, Инфо Клуб-Штип организираше младинско бизнис кафе, кое се одржа во Универзитетскиот ресторан.

Есенски хајк во ШТИП !

Есенски хајк во ШТИП !

Минатиот Петок 23.10.2020 Инфо Клуб-Штип и И.О. Еквинокс Скаут организираа Есенски Хајк до Струмина чешма. Покрај големиот интерес и погодното време, настанот се одвиваше според сите протоколи.

ИНФО ДЕН во Штип !

ИНФО ДЕН во Штип !

Одржан ИНФО ДЕН во Штип.

Повик за учесници

Повик за учесници

Ако имаш помеѓу 18 и 30 години, доаѓаш од голем град или мало село, без разлика дали студираш, работиш или само сакаш да размислуваш за светот околу тебе, сподели ја твојата приказна со нас!

Кажи ни што сакаш - зборувај за себе, за твоите пријатели, за пошироката заедница или за организација; кажи ни што мислиш за ковид-19!

Обука на асистентите на Инфо Клуб Штип

Обука на асистентите на Инфо Клуб Штип

Коалиција на младински организации СЕГА спроведе три дневна обука за асистентите на Инфо Клуб Штип во период од 19.08.2020 до 21.08.2020 година.

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Адреса

Цар Самоил бр. 18
7500 Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.