Информирајте се за младински можности!

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Работно време

Понеделник - Петок           09.00 до 16.30

Активни мерки на АВРСМ

Активна мерка- Субвенционирање на плати за вработување на корисници на гарантирана минимална помош

Активна мерка- Субвенционирање на плати за вработување на корисници на гарантирана минимална помош

Дали сте невладина организација која има потреба од финансиска поддршка за нови вработувања? Дали сакате да им помогнете на лицата корисници на гарантирана минимална парична помош да се вклучат на пазарот на трудот? Ако одговорот е - ДА Јавниот оглас Субвенционирање на плати е погоден за Вас.

ОБУКИ - ОБУКА ЗА ПОЗНАТ РАБОТОДАВАЧ

ОБУКИ - ОБУКА ЗА ПОЗНАТ РАБОТОДАВАЧ

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АКТИВНА МЕРКА: (ОП 2020 МЕРКА 3.1 ИПА) ОБУКА НА РАБОТНО МЕСТО ЗА ПОЗНАТ РАБОТОДАВАЧ

НАМЕНА НА ЈАВНИОТ ОГЛАС: ЈАВЕН ОГЛАС НАМЕНЕТ ЗА ПРАВНИ И ФИЗИЧКИ ЛИЦА

ВАЖИ ОД 18.06.2020 ДО 31.12.2020

ЈАВЕН ПОВИК до сите заинтересирани работодавачи од микро,мали и средни претпријатија

ЈАВЕН ПОВИК до сите заинтересирани работодавачи од микро,мали и средни претпријатија

„Дигитално писмените“ вработени се вистинско богатство за секоја компанија. Ако на вашиот бизнис му се потребни нови вработени или соработници во дигиталната сфера, a сте спремни да инвестирате во онлајн обуки за дигитални вештини со помош на финансиска поддршка – тогаш овој оглас е токму за вас.

СУБВЕНЦИИ - СУБВЕНЦИОНИРАНО ВРАБОТУВАЊЕ

СУБВЕНЦИИ - СУБВЕНЦИОНИРАНО ВРАБОТУВАЊЕ

 

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АКТИВНА МЕРКА: (ОП 2020 МЕРКА 2.1 ИПА) СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ПЛАТИ

НАМЕНА НА ЈАВНИОТ ОГЛАС: ЈАВЕН ОГЛАС НАМЕНЕТ ЗА ПРАВНИ И ФИЗИЧКИ ЛИЦА

ВАЖИ ОД 12.06.2020 ДО 31.12.2020

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Адреса

Цар Самоил бр. 18
7500 Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.