Информирајте се за младински можности!

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Работно време

Понеделник - Петок           09.00 до 16.30

Вработување

Декра вработува!

Декра вработува!

Декра вработува: 

-Продукт Менаџер

Декра вработува!

Декра вработува!

Декра вработува: 

-Референт!

Центропром Доо вработува!

Центропром Доо вработува!

Центропром Доо вработува: 

-Дистрибутер!

Декра вработува!

Декра вработува!

Декра вработува:
-Финансов Директор

Swift Data вработува!

Swift Data вработува!

Swift Data има потреба од: 

-Sales Manager 

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Адреса

Цар Самоил бр. 18
7500 Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.