Информирајте се за младински можности!

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Работно време

Понеделник - Петок           09.00 до 16.30

ИНФО СЕГА новости

Тимовите нa ИНФО СЕГА и Младински Совет од Прилеп беа дел од Национална работилница за креирање на позициски документ со препораки за превенција на насилен екстремизам

Тимовите нa ИНФО СЕГА и Младински Совет од Прилеп беа дел од Национална работилница за креирање на позициски документ со препораки за превенција на насилен екстремизам

Тимовите на Младинскиот информативен центар ИНФО СЕГА и Младински Совет од Прилеп од 13 до 16 јуни во Хотел Бисер Струга беа дел од Национална работилница за креирање на позицски документ со препораки за превенција на насилен екстремизам.

Одржана локална дискусија во Кавадарци на тема: „Предизвици на практикување на волонтерство во заедницата“

Одржана локална дискусија во Кавадарци на тема: „Предизвици на практикување на волонтерство во заедницата“

Како дел од кампањата „ВОЛОНТИРАЈ за доброто на твојата заедница! ИНСПИРИРАЈ ги младите околу тебе!“ на ден 11ти јуни во Кавадарци се одржа  локална дискусија на тема „Предизвици на практикување на волонтерство во заедницата.

ИНФО СЕГА и Младински Совет Прилеп преку Language café се дружеа со младите

ИНФО СЕГА и Младински Совет Прилеп преку Language café се дружеа со младите

ИНФО СЕГА и Младински Совет Прилеп организираа Language café каде се дружевме, учевме и се забавувавме со активностите и игрите кои ги подготвија нашите ЕВС волонтери од Франција и Турција, како и волонтерката од Peace Corps America.

Започна Националната работилница за креирање на позициски документ со препораки за Превенција на насилен екстремизам меѓу младите

Започна Националната работилница за креирање на позициски документ со препораки за Превенција на насилен екстремизам меѓу младите

Тимот на Коалиција на младински организации СЕГА денес започна со спроведување на Националната работилница за креирање на позициски документ со препораки за превенција на насилен екстремизам меѓу младите.

Коалиција СЕГА со значаен придонес при изработката на Националната стратегија за млади 2016 – 2015

Коалиција СЕГА со значаен придонес при изработката на Националната стратегија за млади 2016 – 2015

Коалиција на младински организации СЕГА е национална платформа на младински организации активна во полето на лобирање за промени во младинските политики, посветена конподржување на младинскиот активизам, подобрување на пристапот до информации и учеството на младите луѓе во активности за решавање на нивните проблеми.

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Адреса

Цар Самоил бр. 18
7500 Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.