Информирајте се за младински можности!

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Работно време

Понеделник - Петок           09.00 до 16.30

ИНФО СЕГА новости

Одржана едукативна работилница на тема Привилегија

Одржана едукативна работилница на тема Привилегија

На 15 мај 2019 година, во просториите на СОУ "Ѓорче Петров" Прилеп се одржа работилница на тема Привилегија.

Обука за младински лидери од проектот C.O.D.E aBc

Обука за младински лидери од проектот C.O.D.E aBc

Од 4ти до 11ти мај 2019 година се одржа 7дневна обука за младински лидери во Бад Бланкенбург и Ерфурт, Германија.

Одржана едукативна работилница – „Communication workshop“

Одржана едукативна работилница – „Communication workshop“

На 3 мај 2019 година во СОУ „Орде Чопела“ – Прилеп, се одржа едукативна работилница на тема: Комуникација.

Интеркултурна размена во детското село Песталоци – Троген, Швајцарија

Интеркултурна размена во детското село Песталоци – Троген, Швајцарија

Интеркултурна размена на со млади луѓе од Македонија,Полска и Украина.

Одржана работилница по повод одбележување на Велигден

Одржана работилница по повод одбележување на Велигден

Младинскиот Информативен и Советодавен Центар ИНФО СЕГА од Прилеп заедно со своите ЕВС волонтери од Турција и Франција, а во соработка со основното училиште „Климент Охридски“ – Прилеп, денес на 25 април одржа работилница со цел одбележување на Велигден.

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Адреса

Цар Самоил бр. 18
7500 Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.