Информирајте се за младински можности!

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Работно време

Понеделник - Петок           09.00 до 16.30

ИНФО СЕГА новости

Одржан Летниот камп во Троген, Швајцарија

Одржан Летниот камп во Троген, Швајцарија

Во периодот од 7 до 20 јули, 148 деца и 24 супервизори беа дел од Летниот камп што се одржа во Детското село Песталоци во Троген, Швајцарија.

Летна креативна школа - Работилница „Мали олимписки игри“

Летна креативна школа - Работилница „Мали олимписки игри“

Младинскиот информативен и советодавен центар ИНФО СЕГА и Младински Совет Прилеп, заедно со своите волонтери од Франција, Турција, Америка, Шпанија, и со локалните волонтери, одржа уште една работилница од Летната креативна школа.

Летна креативна школа - Работилница „Treasure hunt“ (Потрага по богатството)

Летна креативна школа - Работилница „Treasure hunt“ (Потрага по богатството)

Вчера на 11 јули 2019 година, Младинскиот информативен и советодавен центар ИНФО СЕГА заедно со Младински Совет Прилеп и своите волонтери од Франција, Турција и Америка, како и со своите локални волонтери одржаа уште една работилница од Летната креативна школа за деца.

Летен камп во детското село Песталоци во Троген, Швајцарија

Летен камп во детското село Песталоци во Троген, Швајцарија

Во моментов, 18 учесници од Македонија присуствуваат на Летниот камп кој се одржува од 7 до 20 јули, во детското село Песталоци во Троген, Швајцарија.

Младинска размена во Шербур, Франција во рамките на проектот C.O.D.E aBc

Младинска размена во Шербур, Франција во рамките на проектот C.O.D.E aBc

Во моментов, повеќе млади заедно со своите младински лидери од ИНФО СЕГА Кавадарци, се наоѓаат во Шербур во Франција на младинска размена во рамките на проектот C.O.D.E aBc.

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Адреса

Цар Самоил бр. 18
7500 Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.