Информирајте се за младински можности!

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Работно време

Понеделник - Петок           09.00 до 16.30

ИНФО СЕГА новости

Проект „Права на работа, работата за правата”

Проект „Права на работа, работата за правата”

Коалиција на младински организации СЕГА е еден од 10-те партнер организации  кои учествуваат во реализација на проектот „Права на работа, работата за правата”.

Креативна работилница: „Доверба, мир и толеранција во светот“ како дел од проектот „ИМПАКТ – Вклучувањето е важно!“

Креативна работилница: „Доверба, мир и толеранција во светот“ како дел од проектот „ИМПАКТ – Вклучувањето е важно!“

На 31 октомври, во просториите на Коалиција СЕГА се одржа креативна работилница на тема „Доверба, мир и толеранција во светот“ како дел од проектот „ИМПАКТ – Вклучувањето е важно!“

Втората Волонтерска акција е одржана во Прилеп #ВолонтирајИнспирирај!

Втората Волонтерска акција е одржана во Прилеп #ВолонтирајИнспирирај!

На 26.09.2019 во во дворот Основоно Училиште „Гоце Делчев “ во Прилеп се одржа волонтерската акција на Младински Совет Прилеп.

Коалиција СЕГА го започнува проектот „Младите и Европските вредности“

Коалиција СЕГА го започнува проектот „Младите и Европските вредности“

Коалиција на младински организации го започнува проектот „Младите и Европските вредности“ кој е финансиски поддржан од Владата на Република Северна Македонија - Генералeн секретаријат.

Првата волонтерска акција во рамките на кампањата #ВолонтирајИнспирирај! се одржа во Скопје

Првата волонтерска акција во рамките на кампањата #ВолонтирајИнспирирај! се одржа во Скопје

На 20 септември, во дворот на Специјалното основно училиште „Д-р Златан Сремец“ во Скопје се одржа волонтерска акција од страна на Волонтерскиот центар Скопје.

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Адреса

Цар Самоил бр. 18
7500 Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.