Информирајте се за младински можности!

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Работно време

Понеделник - Петок           09.00 до 16.30

ИНФО СЕГА новости

Инфо денови за промоција на ИНФО СЕГА+

Инфо денови за промоција на ИНФО СЕГА+

На 14, 15 и 16 јули 2011 година, тимот на Младинскиот Информативен и Советодавен Центар ИНФО СЕГА, со поставени штандови во центарот на Прилеп ја промовираше новата услуга за младите ИНФО СЕГА + Младинска картичка со попуст.

Реализирани активности по повод 17 април

Реализирани активности по повод 17 април

Оваа година, Младинскиот Информативен и Советодавен центар ИНФО СЕГА преку мотото "Feel Free to Ask" за прв пат го одбележа 17 април, Европскиот ден на младинското информирање преку серија активности во соработка со младинските организации од сите средни училишта од Прилеп.

ИНФО СЕГА ГО ОДБЕЛЕЖА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ

ИНФО СЕГА ГО ОДБЕЛЕЖА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ

По повод 14 февруари, Денот на вљубените, ИНФО СЕГА организараше настани во центарот на градот и во ООУ Климент Охридски - Прилеп.

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Адреса

Цар Самоил бр. 18
7500 Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.