Информирајте се за младински можности!

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Работно време

Понеделник - Петок           09.00 до 16.30

ИНФО СЕГА новости

Летна креативна школа - Да му дадеме втора шанса на пластичното шише

Летна креативна школа - Да му дадеме втора шанса на пластичното шише

Вчера, на 09 јули 2019 година, во просториите на Младинскиот информативен и советодавен центар ИНФО СЕГА се одржа уште едена работилница од Летната креативна школа за дечиња.

ИНФО СЕГА Кавадарци и Прилеп дел од организациската самопроценка на СЕГА

ИНФО СЕГА Кавадарци и Прилеп дел од организациската самопроценка на СЕГА

Во периодот од 29 до 30 јуни, во хотел Гардениа во Велес, се одржа Организациска самопроценка на Коалиција на младински организации СЕГА.

Започна летната креативна школа! Се одржа првата работилница

Започна летната креативна школа! Се одржа првата работилница

Летната креативна школа за деца официјално започна!!

Се одржа втората работилница од Летната креативна школа за деца

Се одржа втората работилница од Летната креативна школа за деца

Младинскиот информативен и советодавен центар ИНФО СЕГА денес ја одржа втората работилница од Летната креативна школа за деца.

 Вредности и принципи на работење на Коалиција СЕГА

Вредности и принципи на работење на Коалиција СЕГА

СЕГА е национална платформа на младински организации посветена на лобирање за потребни законски измени, како и посветеност на поддршката на младинскиот активизам, пристап до информации и учество на младите луѓе во активности за решавање на нивните проблеми.

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Адреса

Цар Самоил бр. 18
7500 Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.