Информирајте се за младински можности!

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Работно време

Понеделник - Петок           09.00 до 16.30

ИНФО СЕГА новости

Одбележан Меѓународниот Ден на Mладите

Одбележан Меѓународниот Ден на Mладите

На 12 август 2019 година во просториите на Младинскиот информативен и советодавен центар ИНФО СЕГА Прилеп, се одржа работилница со која се одбележа Мегународниот ден на младите.

Одржана младинска размена во Германија во рамките на проектот C.O.D.E. aBc

Одржана младинска размена во Германија во рамките на проектот C.O.D.E. aBc

Во периодот од 25 јули до 3 август се одржа младинска размена во Бад Бланкенбург и Ерфурт, Германија во рамките на проектот CODE aBc (Courage to Оpen Doors of Europe / attention, Be curious).

Претставници од Коалицијата СЕГА на вториот транснационален состанок на Проектот IMPACT во Виченца, Италија

Претставници од Коалицијата СЕГА на вториот транснационален состанок на Проектот IMPACT во Виченца, Италија

Во периодот од 24 до 26 јули двајца претставници од „Коалицијата на младински организации СЕГА“ учествуваа на втората транснационална средба во Виченца, Италија. 

Коалиција СЕГА учествуваше на Саем за промоции на кампот GLOW во Крушево

Коалиција СЕГА учествуваше на Саем за промоции на кампот GLOW во Крушево

Претставници на Коалиција СЕГА, ИНФО СЕГА и ЕВС волонтери од Турција и Франција, на 30.07.2019 година беа дел од женскиот камп Girls Leading Our World (GLOW) во Крушево.

Летна креативна школа - Работилница „Водени лудории“

Летна креативна школа - Работилница „Водени лудории“

Младинскот информативен и советодавен центар ИНФО СЕГА, заедно со своите волонтери од Турција и Франција, денес одржа уште една работилница од Летната креативна школа.

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Адреса

Цар Самоил бр. 18
7500 Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.