Информирајте се за младински можности!

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Работно време

Понеделник - Петок           09.00 до 16.30

ИНФО СЕГА новости

Турнир во стрелаштво

Турнир во стрелаштво

На 23.04.2019 година во Кавадарци се одржа турнирот во стрелаштво на кој учествуваа лица со и без попреченост.

Одржана креативна работилница „Career workshop“

Одржана креативна работилница „Career workshop“

На 16.4.2019 година во Економското училиште „Кузман Јосифоски - Питу“ се одржа едукативна работилница „Career workshop“.

Започнување на проектот IMPACT – „Kick off“ состанок во Ново Место, Словенија

Започнување на проектот IMPACT – „Kick off“ состанок во Ново Место, Словенија

Од 9 до 11 април 2019 година во Ново Место, Словенија се одржа првиот состанок за проектот „IMPACT – Inclusion Matters! using Performing Arts towards Cohesion and Tolerance“ со кој официјално започнува спроведувањето на проектот. 

Одржана националната конференција „Македонски модел на Обединетите нации“

Одржана националната конференција „Македонски модел на Обединетите нации“

На 13 април 2019 година, Коалиција на младински организации СЕГА ја организираше осмата по ред Национална конференција „Македонски модел на Обединетите нации“ која се одржа во просториите на Европскиот универзитет во Скопје, со почеток од 10 часот, а траеше до 18 часот.

Youth Impact Workshop

Youth Impact Workshop

На 9 април 2019 година во СОУ „Ѓорче Петров“ – Прилеп се одржа работилница Youth Impact

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Адреса

Цар Самоил бр. 18
7500 Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.