Информирајте се за младински можности!

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Работно време

Понеделник - Петок           09.00 до 16.30

ИНФО СЕГА новости

 Конференција „КАКО ДА СЕ ПОДОБРАТ МЕРКИТЕ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ И ПРЕВЕНЦИЈА ОД НАСИЛСТВО ВО УЧИЛИШТАТА“

Конференција „КАКО ДА СЕ ПОДОБРАТ МЕРКИТЕ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ И ПРЕВЕНЦИЈА ОД НАСИЛСТВО ВО УЧИЛИШТАТА“

На 19 септември 2019, се одржа Конференција „КАКО ДА СЕ ПОДОБРАТ МЕРКИТЕ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ И ПРЕВЕНЦИЈА ОД НАСИЛСТВО ВО УЧИЛИШТАТА“во организација на Коалиција СЕГА во хотел Континентал Скопје.

Одбележан Меѓународниот ден на мирот

Одбележан Меѓународниот ден на мирот

На 20 септември 2019 година во ООУ „Гоце Делчев“ се одржа работилница заедно со волонтерката Ема Алкок од Мировен Корпус - Америка.

Светски хуманитарен ден

Светски хуманитарен ден

Младинскиот информативен и советодавен центар ИНФО СЕГА заедно со Младински Совет Прилеп и своите локални волонтери, денес одржаа Хуманитарната акција по повод Светскиот хуманитарен ден.

Меѓународен ден на демократијата

Меѓународен ден на демократијата

На 13 септември во СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп се одржа работилница по повод 15 септември - Меѓународен ден на демократијата.

Меѓународен ден на младите 2019

Меѓународен ден на младите 2019

Меѓународниот ден на младите е ден кога треба да се привлече вниманието кон културните и правните проблеми на младите.

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Адреса

Цар Самоил бр. 18
7500 Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.