Информирајте се за младински можности!

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Работно време

Понеделник - Петок           09.00 до 16.30

ИНФО СЕГА новости

Отворен првиот Младински Информативен центар ИНФО СЕГА во Прилеп

Отворен првиот Младински Информативен центар ИНФО СЕГА во Прилеп

На 31 мај 2010 година свечено беше отворен Младинскиот Информативен и Советодавен Центар ИНФО СЕГА Прилеп.

Музички хепенинг „ВКЛУЧЕТЕ НЕ!“

Музички хепенинг „ВКЛУЧЕТЕ НЕ!“

Во четврток,  01 јули 2010 година со почеток од 19:00 h на летната бина на плоштадот  Александрија - Прилеп, Младински Совет Прилеп ќе организира музичкиот настан “ВКЛУЧЕТЕ НЕ!“.

Инфо денови за промоција на ИНФО СЕГА+

Инфо денови за промоција на ИНФО СЕГА+

На 14, 15 и 16 јули 2011 година, тимот на Младинскиот Информативен и Советодавен Центар ИНФО СЕГА, со поставени штандови во центарот на Прилеп ја промовираше новата услуга за младите ИНФО СЕГА + Младинска картичка со попуст.

Предизвиците на македонскиот јазик за 21 век

Предизвиците на македонскиот јазик за 21 век

Младинскиот Информативен и Советодавен Центар ИНФО СЕГА во соработка со младинската организација на СОЕПТУ „Кузман Јосифоски - Питу“ Прилеп на 21.02.2011 година во Градската библиотека „Борка Талески“ – Прилеп по повод светскиот ден на Мајчиниот Јазик  организираше трибина на тема: „Предизвиците на Македонскиот Јазик во 21 век“. 

Реализирани активности по повод 17 април

Реализирани активности по повод 17 април

Оваа година, Младинскиот Информативен и Советодавен центар ИНФО СЕГА преку мотото "Feel Free to Ask" за прв пат го одбележа 17 април, Европскиот ден на младинското информирање преку серија активности во соработка со младинските организации од сите средни училишта од Прилеп.

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Адреса

Цар Самоил бр. 18
7500 Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.