Информирајте се за младински можности!

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Работно време

Понеделник - Петок           09.00 до 16.30

ИНФО НЕЕТ+

Знаеш ли кој може да те застапува пред судот?

Знаеш ли кој може да те застапува пред судот?

Си се соочил со некаков спор и потребно ти е застапување пред надлежниот суд, но не знаеш кој може да го направи тоа за тебе?

Сè што треба да знаете за издавање на лична карта

Сè што треба да знаете за издавање на лична карта

Воведени се измени во процедурата за издавање на лична карта.

Имам ли право да бидам волонтер?

Имам ли право да бидам волонтер?

Волонтерството е доброволно давање на лични услуги, знаења и вештини и/или вршење на други активности во корист на други лица, органи, организации, и институции, без надоместок.

И ти имаш право на здравствена заштита - Информирај се!

И ти имаш право на здравствена заштита - Информирај се!

Секој државјанин на РМ има право на здравствена заштита без да биде дискриминиран по било кој основ и може да се лекува во државни и приватни здравствени установи, на примарно, секундарно и терцијарно ниво на здравствена заштита.

Лични документи

Лични документи

Еве што треба да знаете во врска со личните документи...

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Адреса

Цар Самоил бр. 18
7500 Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.