Информирајте се за младински можности!

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Работно време

Понеделник - Петок           09.00 до 16.30

Вработување

Санус Вите вработува!

Санус Вите вработува!

Бараме Дипломиран Технолог со искуство за продажба на дезинфициенси и хемикации низ цела Македонија.

Influencer's Club вработува!

Influencer's Club вработува!

 Influencers.club бара Python dev full-time.

Декра вработува!

Декра вработува!

Декра вработува: 

-Медицински претставник/Стручен соработник

Декра вработува!

Декра вработува!

Декра вработува:

-Комерцијалист 

Центропром Доо вработува!

Центропром Доо вработува!

Центропром Доо вработува:

-Дистрибутер

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Адреса

Цар Самоил бр. 18
7500 Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.