Информирајте се за младински можности!

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Работно време

Понеделник - Петок           09.00 до 16.30

Вработување

Interactive Solutions вработува!

Interactive Solutions вработува!

Interactive Solutions вработува:

-Веб програмер

Хелиос Медикал вработува!

Хелиос Медикал вработува!

Хелиос Медикал Дооел вработува:

-Фармацевтски техничар

Мак Пласт Груп вработува!

Мак Пласт Груп вработува!

Мак Пласт Груп вработува: 

-Техничар за оператор на машини, за производство на пластична амбалажа!

IЅource врабoтува!

IЅource врабoтува!

ISource вработува: 

-Java back-end developer

Медитеран вработува!

Медитеран вработува!

Медитеран вработува:

-АГЕНТ за продажба на туристички услуги во агенцијата во Штип

Телефон

+389 (0) 48 429 390

Е-маил

infosega@infosega.org.mk

Адреса

Цар Самоил бр. 18
7500 Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.