Санус Вите вработува!

Санус Вите вработува!

Бараме Дипломиран Технолог со искуство за продажба на дезинфициенси и хемикации низ цела Македонија.

Соработникот ќе има службено возило, службен телефон, пристојна плата и дополнителен бонус од договорената продажба

Телефон: 023120012 

Емаил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Огласот е отворен до 30/11/2020


Print   Email